NanjingName80 box type transformatorDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • vrijgavetijd:2022-08-14 00:15:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:525
  • Korte omschrijving:

    NanjingName,Hoeveel kost de transformator?De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale oli

Artikel inhoud

Hoeveel kost de transformator?

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

NanjingNameVeel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden,NanjingNameVoordelen van olie ondergedompelde transformator, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Pombal.kgmDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


NanjingName80 box type transformatorDe oorspronkelijke ontwerpintentie



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Fabriek voor droge transformatoren

nieuw productWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt,NanjingNameTransformer driefasetransformator, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Natuurlijk,NanjingNameDroge transformator scb10, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


NanjingName80 box type transformatorDe oorspronkelijke ontwerpintentie



I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

KwaliteitsgarantieDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

NanjingNameDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Wat is de belangrijke rol van de transformator

NanjingNameOverige productinformatie
  • Hoorn.Hydraulische hefplatformfabriekU bent van harte welkom om te bestellen

    Hoorn.Hydraulische hefplatformfabriekU bent van harte welkom om te bestellen

  • Ashbourne.kgmElektrische lift op de tweede verdiepingWat is de temperatuur toelaatbare stress?

    Ashbourne.kgmElektrische lift op de tweede verdiepingWat is de temperatuur toelaatbare stress?

  • Ashbourne.kgmEnige kolom aluminiumlegering hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

    Ashbourne.kgmEnige kolom aluminiumlegering hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

  • Ashbourne.kgmBouwliftplatformDe differentiatie van branchevoordelen

    Ashbourne.kgmBouwliftplatformDe differentiatie van branchevoordelen

  • Ashbourne.kgmExplosiebestendige lift van aluminiumlegeringWaarom is het zo veelzijdig?

    Ashbourne.kgmExplosiebestendige lift van aluminiumlegeringWaarom is het zo veelzijdig?

  • PabischeHeftafelfabriekSterke focus van concurrentie

    PabischeHeftafelfabriekSterke focus van concurrentie

  • BrusselKleine verticale liftHoe u de apparatuur kiest die bij u past

    BrusselKleine verticale liftHoe u de apparatuur kiest die bij u past

  • Neue NeustadtHydraulisch hefplatform met schaarvorkBetekenis van verontreinigingsbeheersing

    Neue NeustadtHydraulisch hefplatform met schaarvorkBetekenis van verontreinigingsbeheersing

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!